professional consumenten

Disclaimer

Bij Allan Block geloven we erin om de klantervaring boven alles te stellen. Met dat in gedachten hebben we een aantal updates in ons Privacybeleid gemaakt om het voor u gemakkelijker te maken om te begrijpen welke informatie we verzamelen, waarom we deze verzamelen en hoe we deze gebruiken.

We maken deze updates in antwoord op de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht zal worden in Nederland op 25 mei. We maken van deze gelegenheid gebruik om deze updates wereldwijd te maken, omdat we denken dat ze fundamenteel beter zijn voor onze gemeenschap.

Hier is een korte samenvatting van deze belangrijke updates:

Het geactualiseerde privacybeleid treedt in werking op 25 mei 2018. We raden u aan hier het volledige privacybeleid te lezen. Als u vragen heeft over deze wijzigingen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens in het privacybeleid.

Wanneer u onze websites, apps of een van onze diensten gebruikt op of na 25 mei 2018, stemt u in met onze bijgewerkte Gebruiksvoorwaarden, die u hier in meer detail kunt bekijken.

Dank u voor uw lidmaatschap van de Allan Block Community!